Kundeservice: 70 26 00 01 Mandag-fredag: 08.30-18.00
Søndag: 15.00-24.00
Temaer > Sommer
Fototip Toskana

Klassisk opbygning

Så snart man har trykket udløseren på kameraet halvt ned for at fokusere, anbefaler vi, at man bevæger kameraet en lille smule og forskyder objektet og horisonten, så de ligger langs en imaginær tredje linje. Det vigtigste på billedet skal placeres der, hvor linjerne krydser hinanden - så virker det mere tiltalende. 


CEWE FOTOBOG kundeeksempel
"Jeg elsker at have samlet alle vores rejsebilleder i en fotobog og den dertilhørende rejsebeskrivelse, om hvad vi har oplevet på vores ferie." 

CEWE FOTOBOG kunde Elke D., 46 år

Fototip Rom

Stedbestemmelse

Til dem, der af og til tager billeder af byskilte, kan de bruges senere til at orientere sig i fotosamlingen. Disse billeder må dog ikke kun bruges til at sortere med: Skilte kan anvendes på mange flotte måder, så de gør enhver fotobog dekorativ.
Fototip Venedig

Tag panoramabilleder

Mange kameraer har i dag en speciel panoramafunktion, hvor man ganske simpelt bare skal bevæge kameraet. Det er en god mulighed for at skabe variation i billedsamlingen. Især når man foreviger sine billeder i en CEWE FOTOBOG ved at placere dem på en dobbeltside. 

   

CEWE FOTOVERDEN app

CEWE FOTOVERDEN app

  • Send feriehilsner som rigtige postkort direkte med appen! 
  • Overrask familie og venner med dine bedste mobilbilleder direkte fra ferien
  • NYHED! Med Postkort XL er der endnu mere plads til dine hilsner
Fototip Kroatien

Motiver til postkort

Kirkerne på øen Rab skaber en flot kontrast til Adrias mørkeblå vand. Når du skal tage sådanne billeder, skal det gøres på feriens klareste dage, når alt står i god kontrast til solens stråler. Det perfekte tidspunkt til at tage billeder er om morgenen eller eftermiddagen, når solen ikke længere står højt på himmelen.
CEWE FOTOBOG kundeeksempel
"Vores første store fællesferie sammen med vores lille datter (5 år) har fået mig til at lave en fotobog med alle vores billeder. DIN A4 var et passende format til at få alle billeder med. Vi er alt i alt tilfredse og kigger næsten hver dag i bogen med stor begejstring." 

CEWE FOTOBOG kunde Gregor K., 41 år

Fototip Mallorca

En helt anden livsfølelse

Et helt roligt billede, som er fyldt med farver. Gider du ikke billedredigering? Mange kameraer har en indstilling med forskellige farvestile. Til feriebilleder er "livlig" og "strålende" stort set altid det rigtige valg."

Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.