Kundeservice: 70 26 00 01 Mandag-fredag: 08.30-18.00
Søndag: 15.00-24.00
Temaer > Kærlighed
Supplér din personlige favoritgave med en uforglemmelig oplevelse som du selv har filmet. De små videoer indsættes som QR-koder i din CEWE FOTOBOG eller i CEWE CARDS.
CEWE FOTOBOG app

CEWE FOTOBOG app

Nyhed: Send kærestehilsener som postkort med dine egne billeder og eget frimærkemotiv. Du kan sende direkte og fra hele verden med din smartphone eller tablet.

Læs mere

Til aftenkaffen, som overraskelse til morgenmaden på arbejdspladsen eller som en spontan idé til en picnic:
Vi viser dig, hvordan du kan fremtrylle skønne overraskelser til din(e) kære med et stykke karton og dine yndlingsbilleder.

Opskrift Bestil fotos

Vær kreativ med din fotokalender

Lav en fotokalender i gave, hvori du indsætter gavekort til oplevelser på kalendersiderne. Du kan eksempelvis give en tur i biografen, en stor isvaffel eller en omgang massage. Tag nogle billeder af det, du vil give, og indsæt billederne dem i den kalender, du vælger. Alternativt, kan du også indsætte ”gaven” som tekst på en bestemt dag

På denne måde, kan du hver måned give en ny gave til din kæreste eller andre, du holder af.


En ganske særlig og kreativ gave!

CEWE FOTOBOG app

CEWE FOTOBOG app

Nyhed:Tag den romantiske solnedgang fra jeres sidste ferie med ind i stuen. På CEWE FOTOBOG appen kan du bestille panoramaformater direkte fra din mobiltelefon. Upload solnedgangen eller det flotte bjergpanorama og spred glæde hos dine kære med en luksusplakat i XXL-format (op til 20 x 100 cm).
Gaveidé: Lav et bolcheglas, der indeholder farverige sedler, f.eks. med idéer til hvad I vil gøre for hinanden. Lav et personligt klistermærke med dit billede og sæt udenpå. Giv det som gavekort eller kærlighedserklæring. Hvad kunne du selv tænke dig at finde i dit bolcheglas?

Manual Bestil klistermærker

 

Få lavet to særlige nøgleringe til dig og din partner af 25 særlige fotoøjeblikke fra jeres kærlighedsliv. Vores hjerte banker for dette vendespil, som du finder i fotogave-kategorien under ”Spil og tøjdyr”.

Manual Bestil vendespil

Kærlighed kommer fra maven

En krukke fuld af ønsker

Foto Memo

Foto kærlighedshistorie

Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.