Kundeservice: 70 26 00 01 Mandag-fredag: 08.30-18.00
Søndag: 15.00-24.00
Temaer > Årsbog
Sportsaktiviteter i sneen eller uberørte iskolde landskaber - Viinteren byder på mange unikke oplevelser. I den kolde årstid forekommer særligt imponerende billeder, der er ideelle til familien eller venner.

Fordel de første øjeblikke i din årbog og oplev endnu en gang den magiske glitrende sne.
„En årbog ledsager dig gennem årene!
Så sæt dig jævnligt ned ved computeren og vælg de bedste billeder
og tilføj dem til din fotobog, imens tingene stadig er frisk.

Hvis man udskyder alt til sidst, så står man foran et kæmpe bjerg,
som man næsten ikke kan klare. “


Lisa Platzek, Wachtenberg

CEWE FOTOVIEW – Billedsortering

CEWE software har et anden, meget nyttigt program til din personlige årbog: CEWE FOTOVIEW.
Med dette værktøj kan du se dine billeder i et diasshow, redigere og markere de bedste billeder til din årbog.
Se naturens skønhed med nye øjne. Med dit kamera eller din smartphone i hånden, er foråret
perfekt til at finde helt specielle motiver til din årbog.

I disse måneder er det muligt at tage flotte, farvestrålende billeder af naturen. Fra skrøbelige blomsterknopper til marker fyldt med tulipaner i alle mulige farver, kan du samle farverige billeder til din personlige årbog i varmen fra de første solstråler.

Effektlak

Effektfuld indbinding: Fremhæv udvalgte elementer på din CEWE FOTOBOG Hardcover med en fremstående lak i guld eller sølv. Du kan vælge mellem et stort antal af præfabrikerede stilarter eller lade din kreativitet få frit løb.
„I modsætning til en CEWE FOTOBOG, som kun dækker en tur eller en begivenhed, har en årbog absolut brug for en indholdsfortegnelse. Man ønsker at vide, hvad man kan forvente se.

Også en oversigtsside til alle destinationer finde jeg meget nyttig.“

Astrid Barth, Dortmund

Det er sommer! Ferien kommer, og det er endelig tid til familien og den længe ventede ferie. Destinationer og fremmede kulturer udforskes og byder på indtryk, som du ønsker at holde for evigt.

Bevar disse oplevelser, der er i mange fotos. Forlæng sommeren, ved at genopleve historier om din ferie i din årbog, så kan de opleves igen og igen.

XL med effektlak

Tilføj strålende highlights til din CEWE FOTOBOG XL ved at fremhæve udvalgte designelementer med vores elegante sølvlak.

 

 

En gåtur gennem farvestrålende skoven hvor man stadig kunne nyde lidt sol -
så farverig som efteråret er giver særlige øjeblikke, du kan bevar denne tid i dine fotos.
Nu er det bedste tidspunkt at gå i fred og ro med at udvælgelse emner til din personlige årbog.
„Jeg klister også en krølle af min søn eller en biografbillet i fotobogen. Så bogen bliver mere personlig og så har jeg noget at røre ved. Det er noget særligt og giver et meget personligt indtryk. Fotobogen bliver noget helt særligt.“


Annika Schwoll, Düsseldorf

Kunden eksempel fra
Christel Neumann

Fotografering i efteråret

Dagene bliver kortere, solen er mindre stærk, og planterne forbereder den kommende vinter. Efterårsdagene er en tid, der i stigende grad trækker fotografer udenfor. Ikke underligt, når det gyldne lys med den nedadgående sol og overflod af farvede blade giver en unik atmosfære.

Jörg Uhlenbrock, CEWE foto ekspert
Den bedste tid på året begynder. Nyd julestemningen og design dine specielle billeder til personlige gaver. Til venner og slægtninge eller til din egen fornøjelse
Giv særlige begivenheder for det forløbne år en passende ramme og færdiggør din årbog.

Kreativ juleindpakning

Når en personlig gave er pakket flot ind, så er glæden særlig stor under træet. Bliv inspireret af vores indpakningstips og opdage dit håndværk. Vores kreative ekspert Sarah aske vil vise dig, hvordan du nemt kan pakke imponerende gaver ind.
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.