Kundeservice: 70 26 00 01 Mandag-fredag: 08.30-18.00
Søndag: 15.00-24.00
Plakater og fotolærreder > Flerdelt vægdekoration

UTROLIGT MANGE MULIGHEDER - flerdelt vægdekoration

Med en flerdelt vægdekoration er det nemt at skabe personligt kunstværk. Billedet fordeles på flere dele, for eksempel på tre lærreder på samme måde som ved et tryptikon.

Vil tilbyder et stort udvalg, hvor du ikke bare kan vælge mellem mange forskellige materialer, men også talrige kombinationer af formater med to, tre eller fire dele. Du vælger et af dine egne billeder eller et billede fra vores motivgalleri.    

For at fremhæve produktets særlige effekt bør delene hænges op med 3 cm afstand imellem sig.

Du kan sagtens eksperimentere lidt. Med den helt rigtige opdeling vil billedet fremstå utroligt flot.

Vælg mellem forskellige layouts:     

Få mere ud af dine billeder! Billedet består af flere dele, som hænges op med afstand imellem sig.

Flerdelt vægdekoration med et motiv

Dit foto fordeles på flere separate dele, f.eks. på tre lærreder på samme måde som ved et triptykon. Flerdelt vægdekoration fås i flere formater med to, tre eller fire dele, som kan kombineres på talrige måder. 

Flerdelt fotolærred

FLERDELT FOTOLÆRRED

fra 0,00 kr.*
Flerdelt akrylglas

FLERDELT AKRYLGLAS

fra 0,00 kr.*
Flerdelt plakat XXL

FLERDELT PLAKAT XXL

fra 0,00 kr.*
Flerdelt alu-plade

FLERDELT ALU-PLADE

fra 0,00 kr.*

Flerdelt vægdekoration med flere motiver

Har du to motiver, som du gerne vil have op ved siden af hinanden? Med ”Todelt” og ”Panorama Duo” giver vi dig to forskellige layouts til dine skønneste fotos. ”Tredelt” er et forslag til, hvordan du kan arrangere dine tre flotteste fotos sammen. Har du brug for ideer til, hvordan dine fotos kommer til at stråle? Så hjælper vi dig hellere end gerne! Uanset om det er som ”Trappe”, Kvartet”, ”Omrids”, ”Mosaik” eller ”Panoramaspil”.

Du har talrige muligheder for at hænge dine fotos op ved siden af hinanden. Lad dig inspirere og find din personlige favorit.

Mehrteiler mit mehreren Motiven
Todelt

Todelt

fra 0,00 kr.*
Fleredelt hård skumplade

FLERDELT HÅRD SKUMPLADE

fra 0,00 kr.*
Flerdelt galleri tryk

FLERDELT GALLERI TRYK

fra 0,00 kr.*

Motivgalleri

Over 1000 motiver til din personlige vægdekoration

Produktbeskrivelse

Gå på opdagelse i vores galleri af smukke motiver. Design dit personlige kunstværk med motiver fra vores store udvalg af professionelle fotos. Uanset om det er fantastiske strande, kunstneriske bybilleder eller søde dyr – der er noget for enhver smag, og helt sikkert også det, du leder efter.

Du vælger blot det motiv ud af de 1000 fotos, du vil have, og så fremstiller vi din personlige vægdekoration.

NYHED: Udover at du kan finde dit motiv ved kigge under fanen ”kategorier”, som er overskueligt sorteret efter tema, kan du nu også bruge stikord til at finde præcis det professionelle foto, du leder efter. Det er nemt og intuitivt at søge mellem lignende fotos.

Der er altid nye fotos at finde, så det kan betale sig at kigge forbi af og til. Du kan naturligvis også bruge dit eget foto – det er dit valg!

Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.