Kundeservice: 70 26 00 01 Mandag-fredag: 08.30-18.00
Søndag: 15.00-21.00
Mobilcovers

Mobil- og tabletcovers

Et helt nyt univers med covers til mere end 200 smartphones

Se vores store produktsortiment
Hard Cover

HARD COVER

Robust cover, der giver god beskyttelse til et utal af smartphone-modeller (blandt andet iPhone®, Samsung Galaxy®, HTC og mange, mange flere).
219,00 kr.*
SILIKONE COVER

SILIKONE COVER

Fleksibelt cover med lang holdbarhed. Silikonen garanterer desuden at din telefon ligger endnu mere sikkert i hånden. Fås til mere end 200 smartphone-modeller.
219,00 kr.*
Smartphone luksus cover

SMARTPHONE LUKSUS COVER

Vores luksus smartphone cover beskytter din smartphone på en unik og stilfuld måde. Coveret er lavet, så det passer til flere smartphone størrelser samtidig med, at kunststoffet sikre, at smartphone bliver holdes på plads i coveret.
fra 184,00 kr.*
Tough cover

TOUGH COVER

Kombinerer det bedste fra vores luksuscover og silikonecover. Coveret giver optimal beskyttelse mod stød og ridser. Fås til udvalgte smartphone-modeller
289,00 kr.*
Mobiletui

MOBILETUI

Mange layoutmuligheder og sikker beskyttelse til din smartphone!
269,00 kr.*
Sideflip etui

SIDEFLIP ETUI

Få lavet et sideflip etui i kunstlæder med dit eget foto på. Etuiet har sideåbning med praktisk magnetlukning samt plads til kreditkort på indersiden. Fås til udvalgte smartphone-modeller
319,00 kr.*
Downflip etui

DOWNFLIP ETUI

Etui i kvalitetskunstlæder med praktisk ”downflip”-funktion og magnetisk lukning. Dit foto trykkes i høj kvalitet og med ridsefast tryk. Fås til mere end 160 modeller.
269,00 kr.*
Smart cover

SMART COVER

Mange layoutmuligheder og sikker beskyttelse til din tablet!
269,00 kr.*
Luksuscover til iPad®

LUKSUSCOVER TIL iPad

Det unikke luksus-cover med dit personlige foto giver optimal beskyttelse til din iPad®. Fotoet bliver trykt i flotte, klare farver med 3D-tryk. Fås til iPad® 2, 3 og 4, iPad® Air og iPad® Mini
fra 249,00 kr.*
iPad® cover

iPad® COVER

Nu kan du designe et personligt cover med dit foto på til din iPad®. Takket være det ekstra hårde kunststof er din iPad® desuden optimalt beskyttet, når du er på farten. Fås til iPad® 2 og iPad® 3
fra 194,00 kr.*
Bumper cover

BUMPER COVER

Beskyt din iPhone 4/4s, 5/5s eller din Samsung Galaxy® S3 med et bumper cover af høj kvalitet. Vælg mellem et stort udvalg af designskabeloner og indsæt dit eget foto på bagsiden af coveret.
fra 134,00 kr.*
Hjemmesiden anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.