Kundeservice: 70 26 00 01 Mandag-fredag: 08.30-18.00
Søndag: 15.00-21.00
Kort og invitationer

Perfekt design til enhver anledning

Konfirmation

Bryllup

Bryllup

Invitation

Fødselsdag

Højdepunkter fra vores sortiment
Klappkarten

Foldekort

Del dine øjeblikke med dine elskede og send lykønskninger, anmodninger eller invitationer. Vores foldekort i kvalitetsprint lader glæden for kommende begivenheder spire. Vælg ud fra talrige layoutskabeloner i stående eller liggende format og tilføj billede og tekst. Derudover tilbyder vi to forskellige papirtyper. Vælg enten standardpapir uden struktur eller luksuspapir med struktur.
fra 22,00 kr.*

Foto- og postkort

Send dine fotohilsner med et personlig foto- eller postkort. Bare uploade dine fotos og tilføje en personlig besked.
fra 15,00 kr.*

Bord- og menukort

Uanset om der skal holdes fødselsdag, bryllup eller familiefester, så kan vores menu- og bordkort sætte gang i festen.
fra 64,00 kr.*
Lad dig inspirere

CEWE CARDS med effektlak

Kort og invitationer til alle anledninger

Send en personlig hilsen, når der skal inviteres eller lykønskes med kort og invitationer, du selv har designet.

Saxo fotoservice har kort og invitationer til alle anledninger. Lav f.eks. postkort, kort og foldekort, som fås i mange formater og kommer i sæt med 10 stk. og kuverter (ikke til postkort).

Vores designskabeloner dækker desuden alt fra bryllup, fødselsdag, jul og konfirmation, så der er med garanti en skabelon, som passer til lige præcis din fest eller anledning. Du kan også lave bordkort og menukort med dine billeder. Brug f.eks. en designskabelon, som matcher dine invitationer, så sættes dit præg på festen fra start til slut.

Lav dine kort og invitationer nemt og enkelt

Sådan gør du:

1. Vælg dit produkt herover og tryk på ”design her”
2. Vælg en designkategori eller fortsæt uden
3. Upload og indsæt dine billeder og din personlige tekst
4. Du kan hele tiden trykke på ”preview” og få tjekke dit design
5. Når du er tilfreds, tryk ”læg i varekurv”
6. Log ind for at gennemføre bestillingen

Efter din bestilling er gennemført vil din ordre blive leveret inden for 5-7 hverdage

Indsæt en video i dit personlige kort

Som noget nyt kan du også friske dine kort og invitationer op med videoklip. Videoklippene indsættes via QR-koder, som nemt kan afspilles på din smartphone. Det er hurtigt, nemt og med til at gøre dine kort og invitationer mere unikke.
Vær opmærksom på, at video kun er muligt i foldekort. Du kan benytte guiden for kort og invitationer og bruge følgende guide imellem step 2 og 3.

a) Designeditor åbnes. Først skal du aktivere indersiderne på CEWE CARDS i højre side, derefter kan du vælge layout med QR-kode, som også findes i samme side.
b) Nu kan du bare trække videoen hen på det markerede område på dit CEWE CARD.
c) QR-koden til afspilning af videoen laves automatisk.
Når du modtager dit kort, kan QR-koden afspilles ved hjælp af en QR-code reader, som kan hentes gratis i App Store eller Google Play Store.

Tjek vores CEWE sortiment

Har du billeder som du gerne vil have sat i mappe eller forstørret op til vægdekoration, så bestil en CEWE FOTOBOG, hvor dine billeder fra f.eks. brylluppet eller barnedåben bliver printet i en rigtig bog. Du kan også vælge at få dine billeder forstørret op som plakater og fotolærreder, så du hele tiden har glæde af dine yndlingsbilleder.

100 % tilfredshedsgaranti på CEWE Cards

Vi tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti på vores kort og invitationer, så hvis du, mod forventning, ikke er tilfreds med vores produkt, genproducerer vi det for dig eller refunderer dine penge. Læs mere om vores tilfredshedsgaranti.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til din bestilling eller er i tvivl om noget, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 26 00 01 eller via mail: saxo@onlinefotoservice.dk. Vi er klar til at hjælpe dig hverdage fra 08.30-18.00.


God fornøjelse med dine personlige kort og invitationer!
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.