Kundeservice: 70 26 00 01 Mandag-fredag: 08.30-18.00
Søndag: 15.00-24.00

CEWE FOTOBOG XL

Design fotoalbums online i høj kvalitet!

   CEWE FOTOBOG XL

   CEWE FOTOBOG XL

   Tidløst og elegant fotoalbum i kvadratisk XL-format

   • Vælg mellem fem papirtyper
   • Benyt vores gratis bestillingssoftware
   • 100 % tilfredshedsgaranti

   Flere produktoplysninger

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringsoplysninger:

   Postforsendelse: Leveringstid 5-8 hverdage

   Leveringsomkostninger ifølge prisliste

   Format Digitaltryk Højglanspapir Mat fotopapir Blankt fotopapir

   Kvadratisk (30x30 cm)

   Hardcover:
   Kunstlæder:
   Luksuslærred:

   Hardcover:

   Hardcover:

   Hardcover:

   CEWE FOTOBOG XL

   Et flot fotoalbum med masser af plads til dine billeder

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   CEWE FOTOBOG XL er et af vores mest populære fotoalbums, fordi formatet er oplagt, når f.eks. rejsebillederne eller bryllupsbillederne skal foreviges.

   Bogen kommer i et stort kvadratisk format i ca. 30 x 30 cm. Det giver dig masser af plads til dine favoritbilleder, som præsenteres i et storslået format.

   Du er garanteret, at dine billeder bliver foreviget i fantastisk flotte farver og skarp kontrast, så du kan nyde dine yndlingsøjeblikke i mange år fremover.

   Produktoplysninger

   Produktoplysninger

   Materiale:
   Luksus fotopapir

   Format:
   ca. 30 x 30 cm (lukket)

   Indbinding:
   Hardcover, der kan designes efter dit ønske, læder, lærred

   Antal sider:
   26 til 154 sider, hardcover
   26 til 130 sider, læder, luksus lærred

   Indbinding i hardcover

   Indbinding i hardcover

   Vores hardcover indbindinger er en hård indbinding, som du selv bestemmer udseendet på.

   Når indbindingspapiret er printet med det ønskede motiv, lamineres det og anbringes på et papomslag. Blok og omslag sættes derefter sammen med højeste præcision og nøjagtighed.

   Glæd dig til at designe en unik indbinding af højeste kvalitet, hvor kun fantasien sætter grænser. Du har også mulighed for at påføre bogryggen en tekst.

   Hardcover med effektlak

   Hardcover med effektlak

   Din CEWE FOTOBOG som effektivt blikfang: Præsentér tekster, cliparts og andre elementer på dit selvfremstillede hardcover som glansfulde highlights. Til bryllup, rejse eller som årsalbum - med den kvalitetsbevidste udsmykning bliver din CEWE FOTOBOG til en helt særlig mindeskat, som er smuk at se på og dejlig at røre ved.

   Den fysisk fremhævede overflade med skinnende effektlak eller en elegant glimtende guld- eller sølvlak pryder for- og bagside af hardcover-formaterne Stor, Stor Panorama og XL og sørger dermed for en unik kvalitet.

   Indbinding i lærred

   Indbinding i lærred

   Hvis du vælger en indbinding med lærredslook, har du mulighed for at påføre et billede og en billedtekst på forsiden, efter dit ønske.

   Overfladen er i lærredsstruktur og fås i farverne rød, blå og sort. Bog og indbinding klæbes sammen med en slidstærk lim.

   Papirkvalitet

   Kun det bedste papir til dine bedste billede

   Digitaltryk af høj kvalitet

   Digitaltryk af høj kvalitet

   Kvalitet er for os alfa og omega: Vi anvender fotopapir af høj kvalitet til alle vores varianter af digitaltryk i CEWE FOTOBOGEN. Papiret er kendetegnet ved en gramvægt på 200 g/m², ved fotohæfter 150 g/m².

   En helt speciel produktudgave er CEWE FOTOBOG XXL panorama med en indbinding i udsøgt læder- eller lærred. Siderne til dette produkt printes på luksuspapir, med en gramvægt på hele 250g/m².

   Digitaltryk Mat

   Digitaltryk Mat

   Digitaltryk mat papir giver et afdæmpet udtryk, hvilket blot gør det hele lidt mere elegant: Når du vælger papirtypen digitaltryk mat papir til din CEWE FOTOBOG, vil især billeder med høj opløsning komme til deres ret. I fremstillingsprocessen anvender vi nemlig en særlig HD-blæk, som gengiver dine billeder i en fantastisk kvalitet. Vores standard kvalitets papir har en gramvægt på 170 g/m².

   Det er ikke kun indersiderne, der kommer til deres ret: Forsiden på din CEWE FOTOBOG vil ligeledes få en mat betoning. Glæd dig til en markant højere kvalitet i dine billeder.

   Digitaltryk højglans

   Digitaltryk højglans

   Til vores CEWE FOTOBOG med højglanspapir anvender vi digitalpapir af den bedste kvalitet og med en papirtykkelse på 200g/m².

   Ved fremstillingen forsegles indersiderne med en smuk højglansforædling. Med denne højglansforædling opnås en smuk intensivering af fotografiernes farve.

   Ud over højglansforarbejdningen, påføres siderne med en speciel smuds- og fugtafvisende belægning.

   Fotopapir Mat

   Fotopapir Mat

   Siderne i en CEWE FOTOBOG med mat fotopapir forarbejdes under fremkaldelsen med den klassiske belysning fra sølvhalogener.

   Herefter klæbes siderne sammen to og to så der opstår en fuldstændig plan overflade så man, i forhold til traditionelle fotobøger, undgår skarringen i midten af bogen. Udnyt derfor bogen til at forevige dine flotteste billeder på dobbeltsider.

   Print på mat papir får farverne til at stråle på en helt speciel smuk måde. Glæd dig til knivskarpe farver, der fremhæver selv de mindste detaljer på en helt bemærkelsesværdig flot måde.

   Fotopapir Blank

   Fotopapir Blank

   Fire af vores CEWE FOTOBOG-formater (XXL panorama, XL, stor og stor panorama) kan designes på eksklusivt blankt fotopapir. Forarbejdningsprocessen i forædlingen minder om fotobogen på mat papir.

   Denne forædling fremhæver billedets detaljer på en helt speciel flot måde, samt giver billederne en smuk skarphed. Derudover opnås på dette papir billedets absolutte maksimale strålekraft. Din CEWE FOTOBOG bliver herved endnu mere eksklusiv og unik.

   Fotopapir Eksklusiv Mat

   Fotopapir Eksklusiv Mat

   Nyd dine bedste billeder på Fotopapiret Eksklusiv Mat med en unik optik og et materiale af højeste kvalitet. En helt særlig papirkvalitet, der imødekommer de højeste krav og som er til lige begejstring for fritidsfotografer og professionelle: Farver med en særlig glans og med matte kontraster giver en imponerende dybdeskarphed, som giver ekstra liv til dine billeder.

   Den dybmatte forædling forhindrer refleksion, beskytter fotografiet mod fedtpletter og er med det fløjlsbløde materiale en sikker vinder. Med alle disse ekstraordinære egenskaber som for eksempel LayFlat-binding, hvor du kan få trykt dine billeder på dobbeltsider - uden fordybningen i midten - opnår dine fotos en særlig fascinationskraft.

   CEWE FOTOBOG gaveæske

   Det er bare lidt sjovere at give gaver til venner og familie, når deres øjne lyser forventningsfulde når gaven pakkes op. Den nye gaveæske passer perfekt til en personlig gave, såsom CEWE FOTOBOG.

   Gaveæsken har et helt særligt look: Ydersiden er betrukket med sort lærred og indersiden er beklædt med fløjsagtigt stof. Æsken har en magnetisk lukning.

   Både til bryllup, morsdag, fødselsdage eller til jul – en CEWE FOTOBOG er en perfekt gaveidé. Gaveæsken til fås til følgende fotobosgsformater; stor, stor panorama, XL, XXL og XXL panorama.

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten

   Lav dit eget fotoalbum i en CEWE FOTOBOG XL

   CEWE FOTOBOG er en moderne udgave af det traditionelle fotoalbum, hvor dine billeder printes direkte på siderne af en rigtig bog.

   Du kan vælge mellem 3 indbindingstyper: Hardcover, kunstlæder eller luksuslærred, hvor hardcover giver dig mulighed for at få dine billeder på omslaget. Alle indbindingstyperne giver dit fotoalbum et flot og elegant udseende og garanterer dig et slidstærkt fotoalbum, du kan have glæde af i mange år fremover.

   Vi tilbyder dig fem papirkvaliteter til dit fotoalbum: Digitaltryk, digitaltryk mat, højglanspapir samt mat eller blankt fotopapir. Du får hos Saxo Fotoservice muligheden for at finde vælge netop det tryk som giver dine billeder den bedste effekt.

   Sådan bestiller du

   Bestil dit fotoalbum online. Alle vores albums er meget enkle at designe med dine egne billeder.

   1. Download vores gratis bestillingssoftware
   2. Åbn softwaren og vælg dit ønskede format
   3. Du kan bruge softwarens designassistent til at indsætte billederne eller åbne et tomt layout
   4. Indsæt billeder og tekster. Du kan også benytte layouts, baggrunde og Clipart
   5. Tjek dit design løbende ved at bruge preview-funktionen
   6. Tryk på ”Læg i varekurven”, når du er tilfreds og gennemfør bestillingen.
   7. Efter din bestilling er afsendt, går der 5-8 hverdage til du modtager din ordre.

   Savner du inspiration til at forbedre dit design eller gode tips til dit fotoalbum? Prøv vores gratis videotips eller deltag i et af vores online kurser og få inspiration til din personlig CEWE FOTOBOG.

   Se vores andre CEWE produkter

   Hos Saxo Fotoservice tilbyder vi dig også andre muligheder til dine billeder. I stedet for et fotoalbum kan du f.eks. vælge at få dine billeder på en af vores sjove fotogaver, - eller få dine billeder forstørret op som plakater og fotolærreder. Du kan også designe din egen personlige fotokalender, til dig selv eller som gave til én du holder af.

   Kontakt vores kundeservice!

   Er du, mod forventning, ikke tilfreds med dit produkt, eller har du spørgsmål til din bestilling, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 26 00 01 eller på mail: saxo@onlinefotoservice.dk. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig hverdage fra 08.30-18.00.


   Lav dit personlige fotoalbum online allerede i dag!
   God fornøjelse.
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.