Kundeservice: 70 26 00 01 Mandag-fredag: 08.30-18.00
Søndag: 15.00-24.00

CEWE FOTOBOG Stor

Design fotobøger online – flot & enkelt!

   CEWE FOTOBOG Stor

   CEWE FOTOBOG Stor

   Klassikeren blandt vores fotobøger

   • Vælg mellem fire forskellige slags indbindinger
   • Gratis bestillingssoftware
   • 100 % tilfredshedsgaranti

   Flere produktoplysninger

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringsoplysninger:

   Postforsendelse: Leveringstid 2-8 hverdage

   Leveringsomkostninger ifølge prisliste

   Format Digitaltryk Standard Digitaltryk Mat Digitaltryk Højglans Fotopapir Mat Fotopapir Blank Fotopapir Eksklusiv Mat

   Højformat (21x28 cm)

   Hardcover:
   Softcover :
   Hæfte :

   Hardcover:

   Hardcover:

   Hardcover: Hardcover: Hardcover:

   CEWE FOTOBOG Stor

   Den populære klassiker blandt vores fotobøger

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   CEWE FOTOBOG Stor er en populær klassiker til specielle anledninger og en glimrende gaveidé til f.eks. fødselsdage, bryllupper eller jul.

   • Fås i høj- og panoramaformat
   • Op til 154 sider
   • Ideel størrelse til præsentation af dine billeder.

   Når du vælger vores fotobøger, får du høj kvalitet i et format som med garanti passer til dine yndlingsbilleder.

   Produktoplysninger

   Produktoplysninger

   Materiale:
   Luksus fotopapir af bedste kvalitet

   Format:
   21 x 28 cm og 28 x 21 cm (alt efter format)

   Antal sider:
   26 til maks. 154 sider

   Indbinding i hardcover

   Indbinding i hardcover

   Vores hardcover indbindinger er en hård indbinding, som du selv bestemmer udseendet på.

   Når indbindingspapiret er printet med det ønskede motiv, lamineres det og anbringes på et papomslag. Blok og omslag sættes derefter sammen med højeste præcision og nøjagtighed.

   Glæd dig til at designe en unik indbinding af højeste kvalitet, hvor kun fantasien sætter grænser. Du har også mulighed for at påføre bogryggen en tekst.

   Indbinding med softcover

   Indbinding med softcover

   Fotobogen indbindes i et blødt cover-materiale, som giver spændende muligheder for design af forsidens udseende.

   Du har mulighed for at placere billeder og tekst efter dit ønske. Desuden har du også mulighed for at påføre bogens ryg en tekst.

   Indbinding i lærred

   Indbinding i lærred

   Hvis du vælger en indbinding i lærredslook, har du mulighed for at påføre et billede og en billedtekst på forsiden efter dit ønske.

   Overfladen i lærredsstruktur fås i farverne rød, blå og sort. Bog og indbinding klæbes sammen med en slidstærk lim.

   Hardcover med effektlak

   Hardcover med effektlak

   Din CEWE FOTOBOG som effektivt blikfang: Præsentér tekster, cliparts og andre elementer på dit selvfremstillede hardcover som glansfulde highlights. Til bryllup, rejse eller som årsalbum - med den kvalitetsbevidste udsmykning bliver din CEWE FOTOBOG til en helt særlig mindeskat, som er smuk at se på og dejlig at røre ved.

   Den fysisk fremhævede overflade med skinnende effektlak eller en elegant glimtende guld- eller sølvlak pryder for- og bagside af hardcover-formaterne Stor, Stor Panorama og XL og sørger dermed for en unik kvalitet.

   Indbindinger

   Smukke indbindinger til din CEWE FOTOBOG

   Indbinding som fotohæfte

   Indbinding som fotohæfte

   Lignende softcover-indbindingen, har hæfteindbindingen et fleksibelt omslag, som er holdt sammen i ryggen.

   Denne forside leveres i samme papirvægt som siderne i bogen (150 g/m²), med forside og indersider skåret i samme størrelse, som ved en brochure.

   Papirkvalitet

   Kun det bedste papir til dine bedste billede

   Digitaltryk af høj kvalitet

   Digitaltryk af høj kvalitet

   Kvalitet er for os alfa og omega: Vi anvender fotopapir af høj kvalitet til alle vores varianter af digitaltryk i CEWE FOTOBOGEN. Papiret er kendetegnet ved en gramvægt på 200 g/m², ved fotohæfter 150 g/m².

   En helt speciel produktudgave er CEWE FOTOBOG XXL panorama med en indbinding i udsøgt læder- eller lærred. Siderne til dette produkt printes på luksuspapir, med en gramvægt på hele 250g/m².

   Digitaltryk Højglans

   Digitaltryk Højglans

   Til vores CEWE FOTOBOG med højglanspapir anvender vi digitalpapir af den bedste kvalitet og med en papirtykkelse på 200g/m².

   Ved fremstillingen forsegles indersiderne med en smuk højglansforædling. Med denne højglansforædling opnås en smuk intensivering af fotografiernes farve.

   Udover højglansforarbejdningen, påføres siderne en speciel smuds- og fugtafvisende belægning.

   Digitaltryk Mat

   Digitaltryk Mat

   Digitaltryk mat papir giver et afdæmpet udtryk, hvilket blot gør det hele lidt mere elegant: Når du vælger papirtypen digitaltryk mat papir til din CEWE FOTOBOG, vil især billeder med høj opløsning komme til deres ret. I fremstillingsprocessen anvender vi nemlig en særlig HD-blæk, som gengiver dine billeder i en fantastisk kvalitet. Vores standard kvalitets papir har en gramvægt på 170 g/m².

   Det er ikke kun indersiderne, der kommer til deres ret: Forsiden på din CEWE FOTOBOG vil ligeledes få en mat betoning. Glæd dig til en markant højere kvalitet i dine billeder.

   Fotopapir Mat

   Fotopapir Mat

   Siderne i en CEWE FOTOBOG med mat fotopapir forarbejdes under fremkaldelsen med den klassiske belysning fra sølvhalogener.

   Herefter klæbes siderne sammen to og to så der opstår en fuldstændig plan overflade så man, i forhold til traditionelle fotobøger, undgår skarringen i midten af bogen. Udnyt derfor bogen til at forevige dine flotteste billeder på dobbeltsider.

   Print på mat papir får farverne til at stråle på en helt speciel smuk måde. Glæd dig til knivskarpe farver, der fremhæver selv de mindste detaljer på en helt bemærkelsesværdig flot måde.

   Fotopapir Blank

   Fotopapir Blank

   Fire af vores CEWE FOTOBOG-formater (XXL panorama, XL, stor og stor panorama) kan designes på eksklusivt blankt fotopapir. Forarbejdningsprocessen i forædlingen minder om fotobogen på mat papir.

   Denne forædling fremhæver billedets detaljer på en helt speciel flot måde, samt giver billederne en smuk skarphed. Derudover opnås på dette papir billedets absolutte maksimale strålekraft. Din CEWE FOTOBOG bliver herved endnu mere eksklusiv og unik.

   Fotopapir Eksklusiv Mat

   Fotopapir Eksklusiv Mat

   Nyd dine bedste billeder på Fotopapiret Eksklusiv Mat med en unik optik og et materiale af højeste kvalitet. En helt særlig papirkvalitet, der imødekommer de højeste krav og som er til lige begejstring for fritidsfotografer og professionelle: Farver med en særlig glans og med matte kontraster giver en imponerende dybdeskarphed, som giver ekstra liv til dine billeder.

   Den dybmatte forædling forhindrer refleksion, beskytter fotografiet mod fedtpletter og er med det fløjlsbløde materiale en sikker vinder. Med alle disse ekstraordinære egenskaber som for eksempel LayFlat-binding, hvor du kan få trykt dine billeder på dobbeltsider - uden fordybningen i midten - opnår dine fotos en særlig fascinationskraft.

   CEWE FOTOBOG gaveæske

   Det er bare lidt sjovere at give gaver til venner og familie, når deres øjne lyser forventningsfulde når gaven pakkes op. Den nye gaveæske passer perfekt til en personlig gave, såsom CEWE FOTOBOG.

   Gaveæsken har et helt særligt look: Ydersiden er betrukket med sort lærred og indersiden er beklædt med fløjsagtigt stof. Æsken har en magnetisk lukning.

   Både til bryllup, morsdag, fødselsdage eller til jul – en CEWE FOTOBOG er en perfekt gaveidé. Gaveæsken til fås til følgende fotobosgsformater; stor, stor panorama, XL, XXL og XXL panorama.

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten

   Bestil klassikeren blandt vores fotobøger!

   Ligger dine yndlingsbilleder gemt væk på harddisken eller på kameraet? Hos Saxo Fotoservice fremkaldes dine bedste minder i en af vores fotobøger, så du får fornøjelse af dem i mange år frem over.

   Vi tilbyder dig fotobøger i mange forskellige størrelser og formater. Lav eksempelvis vores CEWE FOTOBOG Stor, som fås i både højformat eller panorama, så dine rejsebilleder, bryllupsbilleder eller andre øjeblikke med de nærmeste får et ordentligt format, der passer. Fotobøgerne i stort format fås i hardcover, softcover, lærred eller som hæfte, der alle sikrer dig et slidstærkt produkt i en flot indbinding.

   Du kan også vælge om papirkvaliteten skal være i digitaltryk, digitaltryk mat, højglanspapir - eller mat eller blankt fotopapir.

   Sådan gør du

   Det er nemt og enkelt selv at designe fotobøger online med dine egne billeder

   1. Download vores gratis bestillingssoftware
   2. Installer og åbn softwaren
   3. Vælg dit ønskede format og brug enten vores designassistent, som hjælper dig med at indsætte billederne, eller åbn et tomt layout
   4. Indsæt dine billeder og tekster, og benyt evt. layouts, baggrunde og Clipart
   5. Du kan løbende tjekke dit design i preview-funktionen
   6. Tryk på ”Læg i varekurven” og gennemfør din bestilling, når du er tilfreds
   7. Efter du har afsendt din bestilling, går der 5-8 hverdage til du modtager din ordre.

   Hvis du har brug for tips og tricks til at forbedre dit design, kan du benytte dig af vores gratis videotips eller deltage i et af vores online kurser. Så kan du få inspiration til at lave dine egne fotobøger! Kniber det med tiden, så benyt dig af vores designservice, som laver dine fotobøger for dig. Det eneste du skal gøre er at uploade dine billeder og godkende det endelige design. Læs mere om vores designservice.

   Tjek vores andre CEWE produkter

   Har du billeder som du hellere vil have op på væggen i stedet for, så kan du f.eks. du vælge at få dem forstørret op som plakater og fotolærreder eller indsætte dem i en fotokalender. Du kan også vælge en af vores sjove fotogaver, som designes med dine egne billeder som motiv.

   100 % tilfredshedsgaranti på vores fotobøger

   Hvis du, mod forventning, ikke er tilfreds med dit produkt, tilbyder vi 100 % tilfredshedsgaranti på CEWE FOTOBOG. Det betyder, at vi enten genproducerer din ordre eller giver dig pengene tilbage. Læs mere om vores tilfredshedsgaranti.

   Kontakt os!

   Hvis du har spørgsmål til din bestilling, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig hverdage fra 08.30-18.00. Vores kundeservice kan kontaktes på telefon 70 26 00 01 eller på mail:saxo@onlinefotoservice.dk.


   God fornøjelse med din CEWE FOTOBOG!
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.