Kundeservice: 70 26 00 01 Mandag-fredag: 08.30-18.00
Søndag: 15.00-24.00
CEWE FOTOBOG > Formater > Kvadratisk

CEWE FOTOBOG Kvadratisk

Lav din egen fotobog online - Flot & nemt

   CEWE FOTOBOG Kvadratisk

   CEWE FOTOBOG Kvadratisk

   Et anderledes stilfuldt format

   • Lækkert og anderledes format
   • 26 til 98 sider
   • 100 % tilfredshedsgaranti

   Flere produktoplysninger

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringsoplysninger:

   Postforsendelse: Leveringstid 2-7 hverdage

   Leveringsomkostninger ifølge prisliste

   Format Digitaltryk Højglanspapir Mat fotopapir Blankt fotopapir

   Kvadratisk (21x21 cm)

   Hardcover:
   Softcover:
   Hæfte:

   Hardcover:

   Hardcover:

   Hardcover:

   CEWE FOTOBOG Kvadratisk

   Fotobogen i et frisk format der vækker opsigt!

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Indsæt dine billeder i en CEWE FOTOBOG Kvadratisk og lav din egen fotobog i et utraditionelt og frisk format! Vi producerer bogen i formatet ca. 21 x 21 cm, der giver en frisk og afvekslende fotooplevelse.

   Sådan gør du:

   1. Klik på ”Design her”
   2. Vælg det format og layout
   3. Tilføj dine billeder og personlige tekst
   4. Klik på ”Læg i varekurven”
   5. Gennemfør din bestilling

   Få samlet dine yndlingsøjeblikke i et smart, lækkert og praktisk layout, der er let at have med i tasken.

   Produktoplysninger

   Produktoplysninger

   • Produktid: 9214
   • Materiale: Luksus fotopapir af bedste kvalitet
   • Indbinding: Hardcover med personlige designmuligheder
   • Antal sider: Fra 26 til 98 sider

   Indbindinger

   Smukke indbindinger til din CEWE FOTOBOG

   Indbinding som fotohæfte

   Indbinding som fotohæfte

   Lignende softcover-indbindingen, har hæfteindbindingen et fleksibelt omslag, som er holdt sammen i ryggen.

   Denne forside leveres i samme papirvægt som siderne i bogen (150 g/m²), med forside og indersider skåret i samme størrelse, som ved en brochure.

   Indbinding i hardcover

   Indbinding i hardcover

   Vores hardcover indbindinger er en hård indbinding, som du selv bestemmer udseendet på.

   Når indbindingspapiret er printet med det ønskede motiv, lamineres det og anbringes på et papomslag. Blok og omslag sættes derefter sammen med højeste præcision og nøjagtighed.

   Glæd dig til at designe en unik indbinding af højeste kvalitet, hvor kun fantasien sætter grænser. Du har også mulighed for at påføre bogryggen en tekst.

   Indbinding med softcover

   Indbinding med softcover

   Fotobogen indbindes i et blødt cover-materiale, som giver spændende muligheder for design af forsidens udseende.

   Du har mulighed for at placere billeder og tekst efter dit ønske. Desuden har du også mulighed for at påføre bogens ryg en tekst.

   Papirkvalitet

   Kun det bedste papir til dine bedste billede

   Digitaltryk af høj kvalitet

   Digitaltryk af høj kvalitet

   Kvalitet er for os alfa og omega: Vi anvender fotopapir af høj kvalitet til alle vores varianter af digitaltryk i CEWE FOTOBOGEN. Papiret er kendetegnet ved en gramvægt på 200 g/m², ved fotohæfter 150 g/m².

   En helt speciel produktudgave er CEWE FOTOBOG XXL panorama med en indbinding i udsøgt læder- eller lærred. Siderne til dette produkt printes på luksuspapir, med en gramvægt på hele 250g/m².

   Fotopapir Mat

   Fotopapir Mat

   Siderne i en CEWE FOTOBOG med mat fotopapir forarbejdes under fremkaldelsen med den klassiske belysning fra sølvhalogener.

   Herefter klæbes siderne sammen to og to så der opstår en fuldstændig plan overflade så man, i forhold til traditionelle fotobøger, undgår skarringen i midten af bogen. Udnyt derfor bogen til at forevige dine flotteste billeder på dobbeltsider.

   Print på mat papir får farverne til at stråle på en helt speciel smuk måde. Glæd dig til knivskarpe farver, der fremhæver selv de mindste detaljer på en helt bemærkelsesværdig flot måde.

   Digitaltryk Mat

   Digitaltryk Mat

   Digitaltryk mat papir giver et afdæmpet udtryk, hvilket blot gør det hele lidt mere elegant: Når du vælger papirtypen digitaltryk mat papir til din CEWE FOTOBOG, vil især billeder med høj opløsning komme til deres ret. I fremstillingsprocessen anvender vi nemlig en særlig HD-blæk, som gengiver dine billeder i en fantastisk kvalitet. Vores standard kvalitets papir har en gramvægt på 170 g/m².

   Det er ikke kun indersiderne, der kommer til deres ret: Forsiden på din CEWE FOTOBOG vil ligeledes få en mat betoning. Glæd dig til en markant højere kvalitet i dine billeder.

   Digitaltryk Højglans

   Digitaltryk Højglans

   Til vores CEWE FOTOBOG med højglanspapir anvender vi digitalpapir af den bedste kvalitet og med en papirtykkelse på 200g/m².

   Ved fremstillingen forsegles indersiderne med en smuk højglansforædling. Med denne højglansforædling opnås en smuk intensivering af fotografiernes farve.

   Udover højglansforarbejdningen, påføres siderne en speciel smuds- og fugtafvisende belægning.

   Fotopapir blank

   Fotopapir blank

   Fem af vores CEWE FOTOBOG-formater (XXL panorama, XL, stor, stor panorama og kvadratisk) kan designes på eksklusivt blankt fotopapir. Forarbejdningsprocessen i forædlingen minder om fotobogen på mat papir.

   Denne forædling fremhæver billedets detaljer på en helt speciel flot måde, samt giver billederne en smuk skarphed. Derudover opnås på dette papir billedets absolutte maksimale strålekraft. Din CEWE FOTOBOG bliver herved endnu mere eksklusiv og unik.

   Fotopapir Eksklusiv mat

   Fotopapir Eksklusiv mat

   Nyd dine bedste billeder på Fotopapiret Eksklusiv Mat med en unik optik og et materiale af højeste kvalitet. En helt særlig papirkvalitet, der imødekommer de højeste krav og som er til lige begejstring for fritidsfotografer og professionelle: Farver med en særlig glans og med matte kontraster giver en imponerende dybdeskarphed, som giver ekstra liv til dine billeder.

   Den dybmatte forædling forhindrer refleksion, beskytter fotografiet mod fedtpletter og er med det fløjlsbløde materiale en sikker vinder. Med alle disse ekstraordinære egenskaber som for eksempel LayFlat-binding, hvor du kan få trykt dine billeder på dobbeltsider - uden fordybningen i midten - opnår dine fotos en særlig fascinationskraft.

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten

   Kvadratisk kvalitet - Knivskarpt!

   Lav din egen fotobog i vores flotte kvadratiske fotobog, og få stor glæde af dine yndlingsbilleder: Et bemærkelsesværdigt format, der giver dig en lækker fotooplevelse!

   Vi tilbyder dig tre typer af indbinding: Hardcover, softcover og hæfte, der hver især sikrer din fotobog et lækkert og friskt udseende, og som samtidig sikrer dig, at du kan have glæde af dine billeder mange år fremover.

   Når du vil lave din egen fotobog i en CEWE FOTOBOG Kvadratisktilbyder Saxo Fotoservice dig fire papirkvaliteter: Digitaltryk, højglanspapir og mat eller blankt fotopapir. Der er med andre ord masser af muligheder, når du vælger vores kvadratiske format til at lave din egen fotobog.

   Lav din egen fotobog – så enkelt er det!

   Når du bestiller din fotobog online, får du flotte designmuligheder og lækkert layout

   1. Download vores gratis bestillingssoftware
   2. Åbn softwaren og vælg derefter dit ønskede layout
   3. Du kan en designassistent i softwaren til at indsætte billederne eller også åbne et tomt layout
   4. Indsæt dine billeder og tekster. Benyt dig af de forskellige layouts, baggrunde og Cliparts
   5. Brug preview-funktionen til løbende at tjekke dit design
   6. Når du er tilfreds, skal du bare trykke på ” Læg i varekurven” og gennemføre bestillingen
   7. Når din bestilling er afsendt, går der 5-8 hverdag til du modtager din ordre.

   Prøv vores gratis videotips eller deltag i et af vores online kurser og få inspiration til at lave din egen fotobog. Du kan også benytte dig af vores designservice, som designer fotobogen for dig, når du har uploadet dine billeder.

   Prøv vores andre CEWE produkter

   Hos Saxo Fotoservice kan du, udover at lave din egen fotobog, også selv designe dine egne fotogaver og f.eks. få personlige krus med portrætter på. Du kan også vælge at få forstørret dine billeder og bruge dem som plakater og fotolærreder, - eller du kan bruge dem i en flot fotokalender. Mulighederne er mange og kvaliteten er altid høj, når du bestiller CEWE produkter hos Saxo Fotoservice!

   100 % tilfredshedsgaranti når du køber din CEWE FOTOBOG

   Er du ved modtagelsen af din ordre ikke tilfreds med din CEWE FOTOBOG, tilbyder vi dig 100 % tilfredshedsgaranti og genproducerer derfor din ordre eller giver dig pengene igen. Du kan læse mere om vores 100 % tilfredshedsgaranti her.

   Kontakt vores kundeservice

   Skulle du være i tvivl om noget, eller har du spørgsmål til din bestilling, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 26 00 01 eller på mail: saxo@onlinefotoservice.dk. Vores kundeservice sidder på hverdage fra 08.30-18.00 klar til at hjælpe dig!

   Lav din egen fotobog allerede i dag - God fornøjelse!
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.