Kundeservice: 70 26 00 01 Mandag-fredag: 08.30-18.00
Søndag: 15.00-24.00
CEWE FOTOBOG > Formater > Kompakt panorama

CEWE FOTOBOG Kompakt panorama

Design dit personlige billedalbum online 

   CEWE FOTOBOG Kompakt panorama

   CEWE FOTOBOG Kompakt panorama

   Billedalbum i panoramaformat til dine smukkeste billeder!

   • Perfekt til landskabsfotografier
   • Fire indbindingsmuligheder
   • 100 % tilfredshedsgaranti

   Flere produktoplysninger

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringsoplysninger:

   Postforsendelse: Leveringstid 2-7 hverdage

   Leveringsomkostninger ifølge prisliste

   Format Digitaltryk Standard Digitaltryk Mat Digitaltryk Højglans Fotopapir Mat Fotopapir Blank Fotopapir Eksklusiv Mat

   Kompakt panorama (19x15 cm)

   Hardcover:
   Softcover:
   Hæfte:

   Hardcover:

   Hardcover:

   Hardcover:

   Hardcover:

   Hardcover:

   CEWE FOTOBOG Kompakt panorama

   Elegant, individuelt og kompakt billedalbum i panoramaformat!

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   CEWE FOTOBOG Kompakt panorama er helt perfekt til dine landskabs- og panoramabilleder. Det brede format giver dig optimale muligheder for f.eks. at lave en smuk præsentation af dine feriebilleder.

   • Fås med papirtyperne: digitaltryk, højglanspapir eller på mat eller   blankt fotopapir
   • 26 til 74 sider
   • Ideelt billedalbum til f.eks. feriebilleder

   Du får et billedalbum i høj kvalitet til dine yndlingsbilleder, som du kan designe så det passer til dine behov.

   Produktinformationen

   Produktinformationen

   Materiale:
   Luksus fotopapir af bedste kvalitet

   Format:
   ca. 19 x 15 cm (lukket)

   Indbinding:
   Hardcover, som kan designes efter dit ønske

   Antal sider:
   26 til 74 sider

   Indbindinger

   Smukke indbindinger til din CEWE FOTOBOG

   Indbinding som fotohæfte

   Indbinding som fotohæfte

   Lignende softcover-indbindingen, har hæfteindbindingen et fleksibelt omslag, som er holdt sammen i ryggen.

   Denne forside leveres i samme papirvægt som siderne i bogen (150 g/m²), med forside og indersider skåret i samme størrelse, som ved en brochure.

   Indbinding i hardcover

   Indbinding i hardcover

   Vores hardcover indbindinger er en hård indbinding, som du selv bestemmer udseendet på.

   Når indbindingspapiret er printet med det ønskede motiv lamineres det og anbringes på et papomslag. Blok og omslag sættes derefter sammen med højeste præcision og nøjagtighed.

   Glæd dig til at designe en unik indbinding af højeste kvalitet, hvor kun fantasien sætter grænser. Du har også mulighed for at påføre bogryggen en tekst.

   Indbinding med softcover

   Indbinding med softcover

   Fotobogen indbindes i et blødt cover-materiale, som giver spændende muligheder for design af forsidens udseende.

   Du har mulighed for at placere billeder og tekst efter dit ønske. Desuden har du også mulighed for at påføre bogens ryg en tekst.

   Papirkvalitet

   Kun det bedste papir til dine bedste billede

   Digitaltryk af høj kvalitet

   Digitaltryk af høj kvalitet

   Kvalitet er for os alfa og omega: Vi anvender fotopapir af høj kvalitet til alle vores varianter af digitaltryk i CEWE FOTOBOGEN. Papiret er kendetegnet ved en gramvægt på 200 g/m², ved fotohæfter 150 g/m².

   En helt speciel produktudgave er CEWE FOTOBOG XXL panorama med en indbinding i udsøgt læder- eller lærred. Siderne til dette produkt printes på luksuspapir, med en gramvægt på hele 250g/m².

   Digitaltryk mat

   Digitaltryk mat

   Digitaltryk mat papir giver et afdæmpet udtryk, hvilket blot gør det hele lidt mere elegant: Når du vælger papirtypen digitaltryk mat papir til din CEWE FOTOBOG, vil især billeder med høj opløsning komme til deres ret. I fremstillingsprocessen anvender vi nemlig en særlig HD-blæk, som gengiver dine billeder i en fantastisk kvalitet. Vores standard kvalitets papir har en gramvægt på 170 g/m².

   Det er ikke kun indersiderne, der kommer til deres ret: Forsiden på din CEWE FOTOBOG vil ligeledes få en mat betoning. Glæd dig til en markant højere kvalitet i dine billeder.

   Professionel digitaltryk med højglanspapir

   Professionel digitaltryk med højglanspapir

   Til vores CEWE FOTOBOG med højglanspapir anvender vi digitalpapir af den bedste kvalitet og med en papirtykkelse på 200g/m².

   Ved fremstillingen forsegles indersiderne med en smuk højglansforædling. Med denne højglansforædling opnås en smuk intensivering af fotografiernes farve.

   Udover højglansforarbejdningen, påføres siderne en speciel smuds- og fugtafvisende belægning.

   Mat fotopapir

   Mat fotopapir

   Siderne i en CEWE FOTOBOG med mat fotopapir forarbejdes under fremkaldelsen med den klassiske belysning fra sølvhalogener.

   Herefter klæbes siderne sammen to og to så der opstår en fuldstændig plan overflade så man, i forhold til traditionelle fotobøger, undgår skarringen i midten af bogen. Udnyt derfor bogen til at forevige dine flotteste billeder på dobbeltsider.

   Print på mat papir får farverne til at stråle på en helt speciel smuk måde. Glæd dig til knivskarpe farver, der fremhæver selv de mindste detaljer på en helt bemærkelsesværdig flot måde.

   Fotopapir blank

   Fotopapir blank

   Fem af vores CEWE FOTOBOG-formater (XXL panorama, XL, stor, stor panorama og kvadratisk) kan designes på eksklusivt blankt fotopapir. Forarbejdningsprocessen i forædlingen minder om fotobogen på mat papir.

   Denne forædling fremhæver billedets detaljer på en helt speciel flot måde, samt giver billederne en smuk skarphed. Derudover opnås på dette papir billedets absolutte maksimale strålekraft. Din CEWE FOTOBOG bliver herved endnu mere eksklusiv og unik.

   Fotopapir Eksklusiv mat

   Fotopapir Eksklusiv mat

   Nyd dine bedste billeder på Fotopapiret Eksklusiv Mat med en unik optik og et materiale af højeste kvalitet. En helt særlig papirkvalitet, der imødekommer de højeste krav og som er til lige begejstring for fritidsfotografer og professionelle: Farver med en særlig glans og med matte kontraster giver en imponerende dybdeskarphed, som giver ekstra liv til dine billeder.

   Den dybmatte forædling forhindrer refleksion, beskytter fotografiet mod fedtpletter og er med det fløjlsbløde materiale en sikker vinder. Med alle disse ekstraordinære egenskaber som for eksempel LayFlat-binding, hvor du kan få trykt dine billeder på dobbeltsider - uden fordybningen i midten - opnår dine fotos en særlig fascinationskraft.

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten

   Vælg formatet der passer perfekt til dine feriebilleder!

   CEWE FOTOBOG i formatet kompakt panorama giver dine flotte landskabsbilleder og scenerier de præsentationsmuligheder de fortjener. Det brede format er perfekt til og store visuelle øjeblikke. Så kan du skabe en flot effekt.

   Vi giver dig vejledning i forhold til når du designer dit billedalbum. Du kan benytte dig af vores gratis videotips og online kurser, hvor du får gode tips og tricks til at forbedre dit design.

   Hos Saxo tilbyder vi 100 % tilfredshedsgaranti på CEWE FOTOBOG. Så hvis du, mod forventning, ikke er tilfreds med dit produkt, genproducerer vi din ordre eller giver dig pengene tilbage.

   Så let er det!

   Det er let og hurtigt at designe dit unikke billedalbum

   1. Download vores gratis bestillingssoftware
   2. Installer og åbn softwaren
   3. Vælge et tomt layout eller benyt dig af vores designassistent, som hjælper dig med designforslag
   4. Indsæt de ønskede billeder og tekst. Brug evt. layout, baggrunde, og Cliparts til at gøre billedalbummet mere personligt
   5. Tryk på ”Læg i varekurven” når du er tilfreds
   6. Gennemfør din bestilling
   7. Efter du har gennemført din bestilling, går der 5-9 hverdage til du modtager din ordre.

   Har du ikke selv tid til at lave dit personlige billedalbum, så kan vores designservice gøre det for dig. Upload dine billeder og godkend det endelige design, så klarer vi resten!

   Tag et kig på vores andre spændende CEWE produkter

   Hos Saxo Fotoservice kan du vælge at få dine yndlingsøjeblikke og feriebilleder forstørret som plakater og fotolærreder eller sat ind i en fotokalender. Alternativt trykker vi også dine billeder på sjove flotte fotogaver, så minderne altid er lige ved hånden.

   Kontakt

   Sidder du med spørgsmål til din bestilling eller er i tvivl om noget, så kan du kontakte vores kundeservice på telefon 70 26 00 01 eller på mail: saxo@onlinefotoservice.dk. Her sidder vores medarbejdere klar til at hjælpe dig hverdage fra 08.30-18.00.


   God fornøjelse med dit personlige billedalbum!
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.