Kundeservice: 70 26 00 01 Mandag-fredag: 08.30-18.00
Søndag: 15.00-24.00
CEWE FOTOBOG

Lav en CEWE FOTOBOG med dine billeder  

Kundefortælling Brit Olejasz
Testvinder DIGITAL FOTO

Se vores mange formater

Papirkvalitet

Papirkvalitet

Indbinding og cover

Indbinding og cover

Kundefortællinger

seals
Kundeservice
Vores erfarne eksperter kender til alt om vores produkter og software.
De behersker alle tricks og kneb, der kan hjælpe dig, når du har vanskeligheder, og de giver sig tid til dig. Mere info
100% tilfredshedsgaranti
Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med din CEWE FOTOBOG.
Vi garanterer dig den højeste kvalitet og service – til enhver tid Mere info
Europas mest populære fotobog
- Omkring 47 millioner CEWE FOTOGOG eksemplar siden 2005.
- Mere end 21 millioner downloads af vores software. Mere info

Eksempler fra vores kunder som du kan blive inspireret af!

Eksempler

Se de forskellige kundeeksempler

CEWE FOTOBOG BESTILLINGSMULIGHEDER

Bestillingssoftware

Masser af plads til kreative hjerner

Dine udformningsmuligheder for at opnå den højeste grad af kreativitet. Med CEWE FOTOBOG får du en designsoftware, der har det du skal bruge! Vi gør alt, for at du kan lade din kreativitet få frit løb og for at opfylde dine ønsker. Vi ved, hvor vigtige de gode minder er. Derfor vil vi gerne sørge for, at du kan give dine personlige minder præcis den plads og det indhold, som de fortjener.
CEWE FOTOVERDEN App

Bliv ved med at være fleksibel og bevægelig

Udform din CEWE FOTOBOG, hvor det passer dig. Uanset om du er på ferie eller på stranden eller sidder i toget, i haven eller derhjemme på sofaen - så kan du udforme din CEWE FOTOBOG og mange andre skønne fotoprodukter med CEWE FOTOVERDEN app'en. Tag blot dine udkast med og udform din næste fotobog sammen med familien eller vennerne. Oplev friheden.
CEWE FOTOBOG Designservice

CEWE FOTOBOG Designservice

Vi laver arbejdet for dig!


  • Find dit favoritdesign og upload dine billeder
  • Vores professionelle designteam tager sig af resten
  • 3 dage efter du har sendt os dine billeder, er udkastet til din CEWE FOTOBOG færdig
  • Du har mulighed for at se en online version af resultatet og kontrollere, om det falder i din smag
  • Vi er først glade når du er 100% tilfreds med dit produkt
Med en CEWE FOTOBOG kan du designe en helt personlig bog, hvor du indsætter alle dine yndlingsbilleder. En fotobog er en moderne udgave af det traditionelle fotoalbum, hvor dine billeder kommer endnu mere til sin ret. Billederne trykkes nemlig direkte på bogens sider

Gratis bestillingssoftware

Du laver din bog via vores gratis bestillingssoftware, som fås til Windows, Mac og Linux. I softwaren har du mulighed for at benytte dig af designassistenen, som indsætter dine billeder i bogen, eller du kan vælge at designe din bog helt selv.

Vi tilbyder desuden mange forskellige designs, layouts, baggrunde og Cliparts som du kan bruge til at gøre din fotobog helt personlig. Det er kun fantasien der sætter grænser.

9 formater til enhver lejlighed

Hos Saxo Fotoservice har vi et stort udvalg af fotobøger i mange forskellig varianter og størrelser. Vi tilbyder 7 forskellige størrelser i 9 forskellige formater. Du kan f.eks. lave en fotobog i størrelserne mini, lille, kompakt panorama, kvadratisk, stor (højformat og panorama), XL og XXL (højformat og panorama). Der er altså størrelser til lige præcis dine minder, f.eks. fra rejser, bryllupper eller øjeblikke med familien.

Du bestemmer selv antallet af sider i din CEWE FOTOBOG, som kan indeholde 26 til 154 sider, alt efter hvilket format, du vælger. Desuden kan du vælge, om bogens indbinding skal være hæfte, lærred, soft- eller hardcover samt om papirkvaliteten skal være i digitaltryk, mat digitaltryk, højglanspapir samt mat eller blankt fotopapir.

Sådan gør du

Det er ganske enkelt at lave en CEWE FOTOBOG med dine egne billeder.
1. Start med at downloade vores gratis bestillingssoftware
2. Åbn softwaren og vælg dit ønskede format
3. Du kan vælge at gøre brug af designassistenten, som indsætter billederne for dig, eller åbne bogen med et tomt layout
4. Indsæt dine billeder og tekster. Benyt evt. layouts, baggrunde og Cliparts.
5. Du kan løbende tjekke din bog i preview. Ser den ud som den skal?
6. Når du er tilfreds, ”Læg i varekurv” og gennemfør din bestilling
7. Når du har afsendt din bestilling, går der 5-8 hverdage til du modtager din ordre

Hvis du mangler tips og tricks til at forbedre dit design, så kan du benytte dig af vores gratis videotips eller deltage i et af vores online kurser. Der kan du få inspiration til at lave din egen CEWE FOTOBOG.

100 % tilfredshedsgaranti

Hos Saxo Fotoservice er det meget vigtigt for os, at du er tilfreds. Også derfor tilbyder vi 100 % tilfredshedsgaranti på alle vores CEWE FOTOBOG varianter. Skulle du derfor mod forventning ikke være tilfreds med din bog, har du mulighed for at få den produceret på ny eller få dine penge tilbage. Læs mere om vores tilfredshedsgaranti her.

Den perfekte gaveidé

CEWE FOTOBOG er den perfekte gaveidé til én, du holder af. Du kan f.eks. designe fotobogen med billeder fra helt særlige øjeblikke, du har delt med familie og venner.

Du kan også lave et bredt udvalg af andre fotoprodukter, som alle designes med dine billeder. Brug f.eks. dine billeder i en personlig fotokalender, et fotolærred eller vælge en af vores mange fotogaver. Alle vores fotoprodukter egner sig som gave, og vores store udvalg gør, at du med sikkerhed finder en gave, der passer.

God fornøjelse med din CEWE FOTOBOG!
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.