Kundeservice: 70 26 00 01 Mandag-fredag: 08.30-18.00
Søndag: 15.00-21.00
Billeder

Fremkaldelse af billeder i høj kvalitet 

Se vores mange fotoprodukter

BILLEDFREMKALDELSE

BILLEDFREMKALDELSE

Hvad enten det er standard- eller luksuskvalitet: Vi trykker dine billeder på det bedste fotopapir. Glæd dig til den højeste farveglans, levetid og lysægthed.
fra 0,95 kr.*
FOTOSÆT

FOTOSÆT

Til ansøgninger, et personligt album, som gave eller til tegnebogen: CEWE Fotosæt giver dig altid mulighed for at have et foto ved hånden i enhver situation.
fra 10,00 kr.*
BILLEDE BAG AKRYLGLAS

BILLEDE BAG AKRYLGLAS

Opdag den specielle glans og forbløffende farvedybde med akrylglas. Dit yndlingsfoto i de klassiske formater 10 x 15 og 13 x 18 cm i en ny dimension.

fra 99,00 kr.*
Forstørrelser på fotopapir

Forstørrelser på fotopapir

Med dit billede på en hård skumplade skaber du et moderne udtryk af høj kvalitet. Produktet imponerer med sin store stabilitet og utrolige lethed..
fra 13,00 kr.*
Retro prints

RETRO PRINTS

Vintage- og retrodesigns er in. Vores retro prints er udformet i denne stil og bliver derfor det ultimative blikfang i hjemmet.
fra 134,00 kr.*
FOTOKLISTERMÆRKER

FOTOKLISTERMÆRKER

Miniklistermærker, som kan bruges overalt: For eksempel når du vil sende en særlig hilsen til dine nærmeste eller sætte dit billede på kortet i stedet for dit navn.

fra 24,00 kr.*
MAGNETBILLEDER

MAGNETBILLEDER

De praktiske små hjælpere i hverdagen: Til fastgørelse af noter og postkort, som flot udsmykning på køleskabet eller magnettavlen - de er gode til ethvert formål.
fra 44,00 kr.*

Bestil din fremkaldelse af billeder her!

Ligger alle dine flotte billeder på dit digitalkamera eller din harddisk uden at blive set? Hvorfor ikke få dem fremkaldt, så du kan få glæde af dem? Bestil en fremkaldelse af dine billeder på Saxo Fotoservice og få glæde af dine yndlingsøjeblikke!

Hos Saxo Fotoservice tilbyder vi dig flere muligheder når du bestiller fremkaldelse af billeder. Vi har et bredt udvalg af størrelser, så du f.eks. kan få fremkaldt dine yndlingsbilleder som plakater eller som minibilleder. Du kan også vælge at få fremkaldt dine billeder på klistermærker eller magneter til f.eks. køleskabet eller skolemapperne.

Du vælger også hvilken type papir du vil have fremkaldt dine billeder på: Luksus- eller standartkvalitet. Luksusfotopapiret giver dig den bedste kontrast og fantastiske farver. Fotopapiret er farveægte og meget bestandigt. Vi leverer fremkaldelse af billeder som har en langvarig lysbestandighed samt flotte kontraster. Så kan du bevare favoritøjeblikke i mange år fremover!

Sådan gør du

Hos Saxo Fotoservice er det nemt og enkelt at bestille fremkaldelse af billeder. Du kan bestille det via vores gratis bestillingssoftware eller direkte her på siden:

1. Vælg dit ønskede produkt i menuen herover og tryk på ”design her”
2. Tryk på ”Tilføj billede” for at uploade dine billeder
3. I menuen til højre kan du vælge billedformat og papirkvalitet
4. Tryk på ”Tilføj til varekurv” når du er tilfreds med din bestilling
5. Log ind og gennemfør din bestilling
6. Når bestillingen er gennemført, vil din ordre blive leveret inden for 3-5 hverdage.

Når du bestiller billedfremkaldelse hos Saxo, kan du vælge mellem følgende 6 formater: 9 x 13 cm, 10 x 15 cm, 11 x 17 cm, 13 x 18 cm, 15 x 20 cm og 20 x 30 cm. Vær opmærksom på, at vi ikke ændrer sideforhold på dine billeder, men vi fremkalder dine billeder i dets originale format. Det betyder, at hvis dit billede er kvadratisk, vil det også blive fremkaldt kvadratisk, selvom du bestiller i 20 x 30 cm. Læs mere om, hvordan vi fremkalder dine billeder.

Få fremkaldt dine billeder på vores andre CEWE produkter

Hos Saxo Fotoservice laver vi også fremkaldelse af billeder på mange andre produkter, såsom en CEWE FOTOBOG, CEWE Kalender eller en sjov fotogave. Hvis du ønsker, kan du forstørre dine billeder op, så du kan bruge dem som vægdekorationer, f.eks. på fotolærreder eller print bag akrylglas.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til os vedrørende fremkaldelse af billeder eller andet, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 26 00 01 eller via mail: saxo@onlinefotoservice.dk. Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig hverdage mellem 08.30-18.00.


Rigtig god fornøjelse!
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.